pizza en ijs
in Julianapark Hoorn

Neem je picnic kleedje en zwemkleding mee en kom genieten bij Slijs in het Julianapark Hoorn! In de zomer ligt er een fantastisch zwemplatform bij ons voor de deur waar je vanaf kunt springen.

Openingstijden
Seizoensgebonden van april tot september. Kijk op Google of wij zijn geopend. Bij bewolking, harde wind of regen zijn wij namelijk gesloten.

Ambachtelijke pizza

Onze pizza’s worden handmatig bereidt met deeg van eigen receptuur. We laten ons deeg altijd minimaal 18 uur rijzen voor de ultieme luchtige krokante bodem. Slijs pizza’s brengen je in gedachte naar Italië, een vakantiegevoel is dus dichter bij dan je denkt.

Italiaans schepijs

Het Italiaanse schepijs van Slijs Hoorn wordt volgens eigen receptuur speciaal voor ons gemaakt door ijssalon De IJskoninginnen in Enkhuizen. Het ijs wordt met de grootste liefde en zorg bereidt en dat proef je!

Openingstijden
Seizoensgebonden van april tot september. Kijk op Google of wij zijn geopend. Bij bewolking, harde wind of regen zijn wij namelijk gesloten. 

Koffie van Hoorn

Wij zijn absoluut fan van de Bontekoe blend van De Koffie van Hoorn. Ze branden de koffie zelf en de aroma’s zijn dan ook vanaf de Kerkstraat in Hoorn te ruiken. Onze klanten zijn altijd laaiend enthousiast over de koffie die wij serveren. 

Slijskoffie

Onze Slijskoffie is een absoluut begrip geworden in de regio! U kunt een smaak ijs naar keuze kiezen uit onze ijsvitrine (onze favoriet is hazelnoot). Vervolgens doen we er een espresso shot bij en voila we hebben een ijskoffie ala Slijs; De Slijspresso!

Smoothies

Voor onze smoothies gebruiken we ingevroren fruit. Wist je dat er meer vitamines in ingevroren fruit zit? Dit komt doordat het fruit direct na de oogst wordt ingevroren. Kom naar het Julianapark in Hoorn en probeer onze smoothies zelf!

Lunch Hoorn

Kom lunchen bij ons in het Julianapark. We hebben heerlijke Italiaanse panini’s. In de toekomst willen we ons lunchmenu gaan uitbreiden en tevens gaan bezorgen aan bedrijven. Geniet van het mooie uitzicht op het markermeer met een capuccino, smoothie of je andere favoriete drankje.

Bedrijfsuitje Hoorn

In de zomer hebben we regelmatig groepen die bij ons komen eten. Wanneer het mooi weer is zijn er leuke activiteiten te bedenken in het Julianapark. Neem een voetbal, frisbee of volleybalnet mee en geniet van het buiten zijn. Er ligt ook een fantastisch zwemplatform bij ons voor de deur, deze is gerealiseerd via het platform “Voor Een Mooie Stad”.

Download de Slijs app

Met onze app spaart u automatisch voor korting! Bij iedere bestede €10 spaart u 1 punt. Bij 10 punten ontvangt u €5 korting. Tevens is bestellen heel gemakkelijk via de Apple of Android app. *Alleen geldig bij onze bezorgservice

Download De Burrito Broers App

Met onze app spaart u automatisch voor korting! Bij iedere bestede €10 spaart u 1 punt. Bij 10 punten ontvangt u €5 korting. Tevens is bestellen heel gemakkelijk via de Apple of Android app.