Nieuwsbrief – September

Hey Slijsey people!

Waarschijnlijk is iedereen weer een beetje terug van vakantie en heerlijk uitgerust.
We hopen uiteraard op een mooie nazomer! In deze editie van de nieuwsbrief gaan we het hebben over Outdoor Stereo, De All-Fit bootcamp burrito en ons personeelsuitje!

Slijs Bezorgservice

Wij hebben ons gespecialiseerd in bezorging van pizza & ijs in Hoorn. Dit betekent dat wij extra ons best doen om uw maaltijd zo heet en zo snel mogelijk bij u te leveren. Ons bezorggebied is zo ingericht dat we binnen 10 minuten van deur tot deur kunnen leveren. Tevens maken wij gebruik van innovatieve pizzadozen waardoor de pizza extra heet aankomt.

 bestel.slijs.nl

Personeelsuitje 2022

Voor het eerst sinds onze oprichting in 2019 hebben we met het hele team een uitje gehouden. Sinds we De Burrito Broers erbij hebben en in onze nieuwe keuken zitten op Protonweg 14D is het team aanzienlijk gegroeid, van 10 naar 20 man personeel. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee en daarom is het juist leuk om elkaar eens op een hele andere manier te leren kennen!

Kunst maken met Boxie

Wie onze pizzadoos weleens heeft omgedraaid heeft ongetwijfeld opgemerkt dat wij gek zijn op kunst! De onderkant van de pizzadoos bevat namelijk elk halfjaar een kunstwerk van een (lokale) kunstenaar. Joost en ik (Sydney) zijn heel goed bevriend met kunstenaar Boxie. In 2020 heeft Boxie dan ook het pizzadoos kunstwerk verzorgd die je zelf af kon maken en kado geven aan iemand die wel een opkikker kan gebruiken. De wereld een stukje mooier maken is de gedachte hierachter.

Boxie heeft aangeboden om samen met het team bij hem in het atelier te komen tekenen om samen tot een kunstwerk te komen waar we allemaal aan hebben bijgedragen. We zijn de dag hiermee begonnen in het atelier van Boxie aan de Muntstraat in Hoorn. Er loopt veel creatief talent rond in ons team!

Kartcentrum Lelystad

Gezien (maaltijd)bezorging ons expertisegebied is hebben wij vervolgens koers gezet richting Kartcentrum Lelystad om eens te kijken wie onze snelste bezorger is! We hebben 10 minuten geoefend en vervolgens 2 races gereden. Het blijkt dat onze pizzachef de snelste rondes neerzet dus wellicht komt er een verandering in functie, haha.

Na de racesessie hebben we bij de kartbaan gebarbecued. In Hoorn hebben we de dag afgesloten aan het Kerkplein in t’ Kroegie. Deze dag was voor herhaling vatbaar!

Slijs Julianapark

Neem je picnic kleedje en zwemkleding mee en kom genieten bij Slijs in het Julianapark! In de zomer ligt er een fantastisch zwemplatform bij ons voor de deur waar je vanaf kunt springen.

Kijk op Google of wij zijn geopend. Bij bewolking, harde wind of regen zijn wij namelijk gesloten. 

Outdoor Stereo &

Hoorn zingt Hollands

 

Wij hebben weer genoten van het festivalweekend, met een enorm fijn team hebben we er een leuk feetje van gemaakt, bedankt nog toppers! We vinden het supertof dat Hoorn een festival heeft van deze omvang.

Het is indrukwekkend om te zien hoe de opbouw verloopt van zo’n festival en de mensen die erbij betrokken zijn, echt respect voor de organisatie! Echter moeten we ook eerlijk bekennen dat wij het helemaal niet fijn vinden dat wij 10 dagen gesloten zijn vanwege het festival. We lopen inkomsten mis en onze klanten kunnen niet recreëren op hun favoriete strandje. Nu kunnen we natuurlijk uitwijken naar Schellinkhout om te zwemmen, echter kleven hier een paar nadelen aan; namelijk het water is er erg ondiep en er is geen schaduw. 

 

Gras & afval

Na 2 jaar corona en dus geen festivals heeft het gras in het Julianapark er nog nooit zo mooi bijgestaan. Helaas is het gras tijdens het festival weer volkomen vertrapt, nu wordt het gras wel ieder jaar na het festival netjes opnieuw ingezaaid maar we hebben ervaren dat het echt 2 jaar duurt voordat het volledig is hersteld.

 

Opruimactie

Het festival heeft een opruimactie opgezet om het laatste afval te verwijderen, echter blijft er altijd wel wat afval over dat over het hoofd wordt gezien, zo vinden wij nogsteeds veel peuken, glas, confetti, tierips, balonnen (microplastics) en zelfs zakjes drugs. Op een strandje waar veel kinderen komen is dit absoluut niet wenselijk en zelfs gevaarlijk. 

 

Conclusie

Zoals eerder al vermeld vinden wij het supertof dat Hoorn zo’n groot festival kan faciliteren, echter zijn wij van mening dat een andere locatie hier wellicht beter geschikt voor kan zijn (Lowlands wordt ook op een parkeerterein gehouden). Het Schelpenstrandje is namelijk het recreatiegebied van Hoorn en met een hittegolf (zoals dit jaar) zoeken mensen graag de verkoeling hier op en dan is het zonde dat het zo lang is afgesloten vanwege de opbouw en afbouw.

Natuurlijk preken wij ook een beetje voor onze eigen parochie maar ik weet zeker dat er heel veel mensen zijn die het ook jammer vinden dat in de laatste weken van de zomervakantie het Schelpenstrandje onbereikbaar is. Men komt namelijk dan terug van vakantie en kan dan nog rustig acclimatiseren in het Julianapark voordat het werkende leven zicht hervat.

De Burrito Broers

In 2020 verschenen er 2 amigo’s in Hoorn die niet snapte dat menig Hollander burrito’s uit een Knorr pakketje bereidde. Ein-de-lijk weer eens wat anders dan friet of döner was de reactie van mensen toen De Burrito Broers de deuren openden in Hoorn!

De verse smaken van salsa’s, limoen, koriander en bonen brengen je naar het noorden van Mexico, de ruige landschappen met cactussen en gringo’s. Met De Burrito Broers is een nieuwe ervaring dichter bij dan je denkt. Caramba deliciosa!

 www.burritobroers.nl

Bootcamp Burrito

Al tijden wilden wij een gezonde burrito op het menu zetten die rijk aan eiwit en proteïnen is. Samen met Alvin van All-Fit bootcamp zijn wij tot deze burrito gekomen. In 2020 zijn wij in contact gekomen met Alvin doordat hij ons idee van pizzadoos advertenties van Slijs slim vond bedacht, hij kwam met de vraag of wij zij shirt wilden sponsoren met Slijs en zo geschiedde!

De Bootcamp Burrito ligt niet te zwaar op de maag en is de ultieme maaltijd na een heavy workout! Samen met het hele team gaan wij bootcampen met Alvin, de trainigen vinden voornamelijk plaats in het Julianapark. Wil je ook een keer bootcampen bij All-Fit Bootcamp? Kijk dan even op zijn site voor de mogelijkheden: www.allfitbootcamp.nl

Ingrediënten: Tortilla wrap, limoenrijst, mango relish, ei, bonen, mais, avocado, pico de gallo & salsa roja.

Gratis Tortillachips!

De hele maand september geven wij een klein bakje tortillachips weg met een bakje salsa roja bij uw bestelling die via onze eigen website wordt besteld! Waarom? Gewoon omdat het kan en omdat wij het waarderen dat klanten via onze eigen website bestellen. Dit geeft ons namelijk bestaansrecht en daar zijn wij enorm dankbaar voor!

Gebruik de volgende code op www.burritobroers.nl om aanspraak te maken op je tortillachips: SALSASEPTEMBER!

*De code kan in worden gevoerd bij het invullen van uw gegevens onder het kopje ‘actiecode invoeren’

On the Box

Adverteren op een unieke manier, namelijk op pizzadozen. Het kan sinds 2019 bij Slijs in Hoorn. Bij On the Box gaat het verder dan alleen adverteren op pizzadozen. Adverteerders krijgen ook een maand lang hun eigen pizza op het menu van Slijs. Dit zorgt voor heel veel meer extra exposure.

www.onthebox.nl

De Hypotheker – Hot Peppepeño

Het team van De Hypotheker in Hoorn wilde een vlees pizza die lekker spicy is. Zodoende hebben wij de Hypothekers Hot Peppepeño bedacht. Deze pizza bevat; Pepperoni, jalapeños, rode ui & parmezaanse kaas.

Nieuwe pizzadoos adverteerders

De nieuwe pizzadoos is rond en arriveert omstreeks eind september. We hebben de doos weer volgekregen met adverteerders en kunstkantoor Bild heeft een fantastisch kunstwerk gemaakt die wij in de volgende nieuwsbrief gaan presenteren. De volgende adverteerders vindt u op onze nieuwste pizzadoos!