Nieuwsbrief – Oktober

Hey Slijsey amigo’s!

De koudere maanden komen er weer aan, warm jezelf dus lekker op met een warme pizzadoos op schoot of een burrito rol onder je shirt. Het zijn die kleine tips die je op de gasrekening kunnen besparen, en het is nog lekker ook! Deze week presenteren wij het kunstwerk dat we afgelopen maand met Boxie hebben gemaakt, we introduceren de KKH pizza en we hebben ook wat slecht nieuws…

Slijs Bezorgservice

Wij hebben ons gespecialiseerd in bezorging van pizza & ijs in Hoorn. Dit betekent dat wij extra ons best doen om uw maaltijd zo heet en zo snel mogelijk bij u te leveren. Ons bezorggebied is zo ingericht dat we binnen 10 minuten van deur tot deur kunnen leveren. Tevens maken wij gebruik van innovatieve pizzadozen waardoor de pizza extra heet aankomt.

 bestel.slijs.nl

Kunstwerk

Het kunstwerk dat wij vorige week met het team van Slijs & De Burrito Broers samen met Boxie hebben gemaakt is af! Boxie heeft de laatste hand op het werk gelegd en het eindresultaat hangt nu in de ontvangsthal van onze keuken op Protonweg 14D. Kom de volgende keer dus afhalen om dit prachtresultaat te aanschouwen! Afhalers krijgen overigens altijd een gratis drankje van ons aangeboden.

Welkom Kaaij

Komend halfjaar loopt Kaaij stage bij ons, tijdens zijn stage gaat hij alles over vormgeving, marketing, fotografie en maaltijdbezorging leren! Verwacht dus komende tijd meer uitingen dan normaal. Wellicht nemen we deze website ook nog even onder de loep. Kaaij stelt zich hierbij even voor:

Nou… hallo allemaal ik ben dus kaaij wolters, ik ben 18 jaar oud en ik ga stage lopen bij Slijs en Burrito Broers.  Ik woon in Twisk, Ik doe marketing en communicatie opleiding leerjaar 2 en ik speel graag muziek zoals: piano, gitaar en ukelele.

Ik moest aan het einde van mijn vorige periode van school een keuze maken in stage voor marketing en communicatie gerelateerd. Tijdens mijn zoektocht ben ik bij veel bedrijven op sollicitatie gesprek geweest waaronder bij Slijs/Burrito Broers.

Na alle sollicitatie gesprekken besloot ik om bij Slijs en Burrito Broers stage te gaan lopen. mijn reden was namelijk omdat bij alle andere plekken wilden ze mij meer gebruiken voor andere taken zoals; frontoffice of klantenservice en heel soms iets marketing gerelateerd. “Daar heb ik zelf niks aan!’ vond ik, maar bij Slijs en Burrito Broers bieden ze meer mogelijkheid om te werken met marketing en creatief denken.

Cold Cold Buffelpasta

Vanaf volgende week krijgen we een pasta op ons menu! Eigenlijk is het een salade met pasta want we serveren hem koud. Waarom serveren we hem koud? We willen onze focus op pizza houden en hebben daarom gewoon een heerlijke koude Caprese pastasalade ontwikkeld. Deze wordt gemaakt met conchiglioni, tomatensaus, pesto, buffel mozzarella, cherry tomaatjes & zongedroogde tomaten.

Open Sollicitaties

Wij zijn altijd opzoek naar gemotiveerd personeel! Of het nou in de keuken of in de bezorging is, als de motivatie maar goed is, ben je welkom bij ons. We zijn een leuk team van jonge mensen die altijd in zijn voor een lolletje. De tijden zijn ook prima te combineren met je studie want we beginnen pas tussen 15:00 en 17:00 met een shift. Lijkt het je leuk om met ons te bouwen aan succes? Mail dan naar Sydney via lekker@slijs.nl 

Slijs Julianapark

Neem je picnic kleedje en zwemkleding mee en kom genieten bij Slijs in het Julianapark! In de zomer ligt er een fantastisch zwemplatform bij ons voor de deur waar je vanaf kunt springen.

Kijk op Google of wij zijn geopend. Bij bewolking, harde wind of regen zijn wij namelijk gesloten. 

Seizoen gesloten

 

Het seizoen is helaas gesloten. We hopen rond half maart weer open te gaan. We zijn in 2023 ook van plan om wat evenementjes te organiseren. Het liefst met andere partijen. Heb jij een leuk idee voor een evenementje bij ons aan het Schelpenstrandje? Laat het ons dan weten via lekker@slijs.nl en wellicht kunnen we samen werken om iets moois te realiseren!

PS: Het gras heeft zich weer mooi hersteld in het Julianapark na Outdoor Stereo.

De Burrito Broers

In 2020 verschenen er 2 amigo’s in Hoorn die niet snapte dat menig Hollander burrito’s uit een Knorr pakketje bereidde. Ein-de-lijk weer eens wat anders dan friet of döner was de reactie van mensen toen De Burrito Broers de deuren openden in Hoorn!

De verse smaken van salsa’s, limoen, koriander en bonen brengen je naar het noorden van Mexico, de ruige landschappen met cactussen en gringo’s. Met De Burrito Broers is een nieuwe ervaring dichter bij dan je denkt. Caramba deliciosa!

 www.burritobroers.nl

Nacho’s thuis opwarmen

We krijgen weleens via een recensie of via via dat de nacho’s niet altijd even lekker aankomen. Het is ook een lastig product om te bezorgen gezien de kaas snel wat harder wordt en dus droog smaakt. Onze tip is dan ook om de nacho’s zelf thuis op te warmen! Verwarm de oven voor op 220º en zet de nacho’s er ± 15 min in met het deksel open. Lekkerder worden ze niet! (Hou de nacho’s wel een beetje in de gaten, de ene oven is de andere niet).

Wilt u het zelf proberen? Gebruik dan deze kortingscode voor €2,50 korting op uw nacho’s: BUENOSNACHOS22! op www.burritobroers.nl 

Volg ons op de socials!

De meeste communicatie van ons vind plaats op social media. We zijn bezig met nieuwe creatieve content, er valt dus altijd wat nieuws te ontdekken wanneer je ons volgt: www.instagram.com/deburritobroers & www.facebook.com/burritobroers 

On the Box

Adverteren op een unieke manier, namelijk op pizzadozen. Het kan sinds 2019 bij Slijs in Hoorn. Bij On the Box gaat het verder dan alleen adverteren op pizzadozen. Adverteerders krijgen ook een maand lang hun eigen pizza op het menu van Slijs. Dit zorgt voor heel veel meer extra exposure.

www.onthebox.nl

KKH – KipKaasHam pizza

Onze buren van Kunststof Kozijnen Hoorn hebben een unieke combinatie bedacht die gebasseerd is op hun afkorting, namelijk de Kip-Kaas-Ham pizza (KKH). De exacte ingrediënten van deze pizza zijn: Tomatensaus, mozzarella, ham, kip, champignons, jalapeños & rode ui.

Kan jouw huis een upgrade gebruiken met nieuwe kozijnen? Kijk dan op: www.kkhoorn.nl

Bert Ooms – Quattro Stagione

Het is ieder seizoen een goed seizoen om te verhuizen met Bert Ooms! Proef de 4 verschillende seizoenen; Tomatensaus, mozzarella, ham, pepperoni, champignons, zwarte olijven.

Bent u van plan om te verhuizen? kijk dan even op: www.bertoomsverhuizingen.nl

Pizzadoos uitgesteld…

Helaas heeft onze leverancier van pizzadozen aangegeven dat het langer duurt voordat de pizzadozen worden geleverd. De onthulling van het nieuwe ontwerp laat dus nog even op zich wachten. Via onze social media kanalen zullen we de dozen presenteren wanneer deze gearriveerd zijn! www.facebook.com/slijs & www.instagram.com/lekkerslijs