Nieuwsbrief – November

Hey Slijsey amigo’s!

We zijn deze maand begonnen met de dia de los muertos, op deze dag kon je gratis churros van ons krijgen als je ons volgt op social media. Bij Slijs zijn er grootse plannen voor een eigen paviljoen in het Julianapark en er staan wat nieuwe producten op het menu. Onze stagair Kaaij heeft een enquete over maaltijdbezorging opgesteld, na het invullen krijgt u een kortingscode. We vertellen tevens waar het kunstwerk van onze nieuwe pizzadoos alvast is te bezichtigen!

Slijs Bezorgservice

Wij hebben ons gespecialiseerd in bezorging van pizza & ijs in Hoorn. Dit betekent dat wij extra ons best doen om uw maaltijd zo heet en zo snel mogelijk bij u te leveren. Ons bezorggebied is zo ingericht dat we binnen 10 minuten van deur tot deur kunnen leveren. Tevens maken wij gebruik van innovatieve pizzadozen waardoor de pizza extra heet aankomt.

 bestel.slijs.nl

Enquete: Maaltijdbezorging

Bij Slijs & De Burrito Broers willen we graag de wensen van de inwoners van Hoorn en omgeving in kaart brengen. Aan het einde van de enquete ontvangt u een kortingscode als dank voor uw tijd!

Vul hem hier in: ENQUETE MAALTIJDBEZORGING

Focaccia reepjes

We hebben weer iets nieuws op het menu; Heerlijke focaccia reepjes die je als snack kunt nuttigen. De focaccia bevat knoflookolie, zout, rozemarijn, mozzarella, zwarte olijven, zongedroogde tomaten & rode ui.

Pasta: Fredda di Bufala

We hebben de koude pasta van afgelopen maand een andere naam gegeven en staat nu dan eindelijk op het menu. Deze wordt gemaakt met conchiglioni, tomatensaus, pesto, buffel mozzarella, cherry tomaatjes, zongedroogde tomaten & parmezaanse kaas.

Slijs Julianapark

Neem je picnic kleedje en zwemkleding mee en kom genieten bij Slijs in het Julianapark! In de zomer ligt er een fantastisch zwemplatform bij ons voor de deur waar je vanaf kunt springen.

Kijk op Google of wij zijn geopend. Bij bewolking, harde wind of regen zijn wij namelijk gesloten. 

Slijs paviljoen

Dit jaar was alweer het 4e seizoen van Slijs Julianapark! Toen we net begonnen hadden we wilde plannen voor Slijs Julianapark.

Één van deze plannen betreft een paviljoen in het Julianapark. Door het groeiende succes van onze maaltijdbezorgservice en de overname van De Burrito Broers zijn deze plannen echter op hold komen te staat. De intentie voor deze plannen is er nogsteeds en we willen er de komende maanden weer flink wat energie in steken om deze plannen te realiseren.

Zo willen we dat onze klanten binnen kunnen zitten zodat we ook met minder weer open kunnen en wandelaars in het park altijd bij ons terecht kunnen. Daarnaast zal er meer sociale controle zijn door onze aanwezigheid. Een ander belangrijk punt is het feit dat wij ons eigen toilet kunnen beheren waardoor deze vaker toegankelijk is en met meer regelmaat wordt schoongemaakt. 

Binnenkort meer over deze plannen! 

De Burrito Broers

In 2020 verschenen er 2 amigo’s in Hoorn die niet snapte dat menig Hollander burrito’s uit een Knorr pakketje bereidde. Ein-de-lijk weer eens wat anders dan friet of döner was de reactie van mensen toen De Burrito Broers de deuren openden in Hoorn!

De verse smaken van salsa’s, limoen, koriander en bonen brengen je naar het noorden van Mexico, de ruige landschappen met cactussen en gringo’s. Met De Burrito Broers is een nieuwe ervaring dichter bij dan je denkt. Caramba deliciosa!

 www.burritobroers.nl

Loyaliteitskorting

Wist je dat je automatisch voor korting spaart als je via onze eigen website besteld? Bij iedere bestede €10 ontvangt u 1 punt. Bij 10 punten krijgt u een kortingscode op de bon en in de mail van €5. Bestel dus via www.burritobroers.nl en begin met sparen. (Ook geldig wanneer u via onze app besteld!)

Lichtjesavond bij de SpeelHoorn

Op 18 en 19 oktober vond de Lichtjesavond plaats in stadsspeeltuin de SpeelHoorn. Het was een daverend succes met meer dan 800 bezoekers per avond. Wij stonden er met een kraampje waar wij onze churros serveerden. Echter was het voor ons niet een daverend succes gezien het frituurvet niet op temperatuur kwam! Een goed leermoment dus. De volgende keer gaan we het anders aanpakken.

Burrito photoshoot

Wij willen graag wat ‘echte’ foto’s van onze klanten ontvangen met onze gerechten, heb jij een goede camera? En lijkt het je leuk om ons wat foto’s te sturen die wij vervolgens mogen gebruiken voor o.a. social media? In ruil krijg jij dan van ons een Burrito Fiesta twv €60.

Wil je meedoen? Stuur dan even een mailtje naar lekker@slijs.nl

Hierbij de input van onze vrienden van Wallplug Records ter inspiratie:

On the Box

Adverteren op een unieke manier, namelijk op pizzadozen. Het kan sinds 2019 bij Slijs in Hoorn. Bij On the Box gaat het verder dan alleen adverteren op pizzadozen. Adverteerders krijgen ook een maand lang hun eigen pizza op het menu van Slijs. Dit zorgt voor heel veel meer extra exposure.

www.onthebox.nl

Kunstkantoor Bild

De volgende editie van de pizzadoos arriveert omstreeks 10 december. De kunst van deze editie is van Kunstkantoor Bild. Met Bild realiseren Niamh mcCullough en Susanne Edam een winkel/werkplek waar kunst, design en Do-It-Yourself samenkomen. In de winkel vind je onder andere kunst van lokale kunstenaars, een groeiend assortiment aan materialen, DIY-kits en kunst-t-shirts. Het overgrote deel van de producten wordt in-house en duurzaam geproduceerd! De werkplaats boven de winkel biedt ruimte voor diverse workshops en cursussen als papier scheppen,  printtechnieken, boekbinden, borduren en naaiworkshops. 

Ben je benieuwd naar het kunstwerk dat zij voor Slijs hebben gemaakt? Deze is te bezichtigen in hun winkel aan de Nieuwsteeg 59 in Hoorn, een prachtig pand met glas-in-lood ramen.