Nieuwsbrief – Mei

Hey Slijsey amigo’s!

Het is helaas alweer iets te lang geleden dat er een nieuwsbrief is verschenen. Maar er is wel veel gebeurd. 2022 was een zwaar jaar voor ons, en volgens mij voor velen. We pakken de draad nu weer op en hebben weer motivatie gevonden om er vol voor te gaan. Je leest het in deze nieuwsbrief!

Slijs Bezorgservice

Wij hebben ons gespecialiseerd in bezorging van pizza & ijs in Hoorn. Dit betekent dat wij extra ons best doen om uw maaltijd zo heet en zo snel mogelijk bij u te leveren. Ons bezorggebied is zo ingericht dat we binnen 10 minuten een pizza kunnen bezorgen vanaf het moment dat deze uit de oven komt. Tevens maken wij gebruik van innovatieve pizzadozen waardoor de pizza extra heet aankomt.

 bestel.slijs.nl

Samenvatting 2022

Het is een late recapp maar beter laat dan niet. Ons ondernemerschap is echt flink op de proef gesteld in 2022, zo hebben wij desondanks een enorme groei in omzet een stuk minder winst gemaakt dan het jaar daarvoor. Dit is te wijden door onder andere; Gestegen loonkosten, inflatie, hogere huurprijs, enorme hoge energie rekening & pizzadozen die heel laat geleverd zijn tegen een hoge meerprijs.

Hierdoor zijn wij genoodzaakt de prijzen iets omhoog te gooien. We zien het liever niet zo maar het bezorgen van maaltijden is door alle genoemde zaken onwijs duur geworden en wij willen nu eenmaal niet bezuinigen op kwaliteit. 

Voor onze trouwe app gebruikers geld overigens altijd de volgende code voor 10% korting: APPKORTING (Bij zowel Slijs als De Burrito Broers

 

Pizzadozen

Toen ik in november op vakantie was kregen wij het nieuws dat onze leverancier van pizzadozen failliet is verklaard. Een enorme domper en niet echt nieuws dat je op je vakantie wilt ontvangen. We zijn er meteen mee aan de slag gegaan om te kijken hoe we onze pizzadozen of geld terug konden krijgen.

Inmiddels hebben we door opnieuw transportkosten & grondstofkosten te betalen de dozen binnengekregen. Het is een enorm traag traject geweest en heeft ons veel geld, tijd en motivatie gekost. Gelukkig kunnen we er nu weer tegenaan en hopen we dat we dit niet nog een keer hoeven meemaken. 

Pizzadoos kunst

Het kunstwerk is deze editie gemaakt door Kunstkantoor Bild in Hoorn. Lees alles over hun in de nieuwsbrief van november.

Pizzadoos advertenties

We bedanken al onze adverteerders voor het mogelijk maken van alweer de 6e editie van de pizzadoos. U zult komende tijd verschillende pizza creaties van onze adverteerders die op de bovenzijde van de pizzadoos hebben geadverteerd voorbij zien komen op het menu van Slijs. Bedankt aan alle adverteerders: Webenable, 123Koeltechniek, Sense Keukens, Rezeev.nl, Wurmpy, Kunst Kozijnen Hoorn, Bert Ooms Verhuizingen, MEMO, De Dakkunstenaar, Cas Knol Videoproducties & Rugby Club West Friesland.

Slijs Julianapark

Neem je picnic kleedje en zwemkleding mee en kom genieten bij Slijs in het Julianapark! In de zomer ligt er een fantastisch zwemplatform bij ons voor de deur waar je vanaf kunt springen.

Kijk op Google of wij zijn geopend. Bij bewolking, harde wind of regen zijn wij namelijk gesloten. 

Slijs – Paviljoen Julianapark Hoorn

De status van onze plannen voor een paviljoen in het Julianapark is als volgt. We hebben de schetsen helder en in lego gemaakt.

De gemeente is op de hoogte van onze plannen en er wordt een speciaal beraad gepleegd om de haalbaarheid van onze plannen te beoordelen.

We zijn tevens benieuwd wat de directe omgeving en gebruikers van het Julianapark van onze plannen vinden. Daarom zijn wij momenteel bezig met het opstellen van een enquete .

De Burrito Broers

In 2020 verschenen er 2 amigo’s in Hoorn die niet snapte dat menig Hollander burrito’s uit een Knorr pakketje bereidde. Ein-de-lijk weer eens wat anders dan friet of döner was de reactie van mensen toen De Burrito Broers de deuren openden in Hoorn!

De verse smaken van salsa’s, limoen, koriander en bonen brengen je naar het noorden van Mexico, de ruige landschappen met cactussen en gringo’s. Met De Burrito Broers is een nieuwe ervaring dichter bij dan je denkt. Caramba deliciosa!

 www.burritobroers.nl

Download de app & spaar automatisch voor korting!

De Burrito Broers app is beschikbaar in zowel de Google Play Store als de Apple Store. Bestel dus uw favoriete burrito’s in Hoorn via de app. Wanneer u via de app besteld spaart u automatisch voor korting. Iedere bestede €10 is 1 punt. Bij 10 punten ontvangt u automatisch €5 korting.

Daarnaast kunt u als appgebruiker altijd de code APPKORTING gebruiken voor 10% korting.

On the Box

Adverteren op een unieke manier, namelijk op pizzadozen. Het kan sinds 2019 bij Slijs in Hoorn. Bij On the Box gaat het verder dan alleen adverteren op pizzadozen. Adverteerders krijgen ook een maand lang hun eigen pizza op het menu van Slijs. Dit zorgt voor heel veel meer extra exposure.

www.onthebox.nl

Rezeev’s Parmatufo

Als een incassobureau achter je aankomt is dat meestal geen goed teken. Gelukkig probeert Dirk Manshande van Rezeev altijd een brug te slaan tussen klant en leverancier. Wanneer Dirk aan je deur staat in Hoorn kun je naast een goed gesprek wellicht een pizza verwachten.
“Do you want to Rezeev this pizza?” Ga dan naar bestel.slijs.nl.

Ingrediënten: Truffelsaus, mozzarella, rucola, parmaham, buffelmozzarella & parmigiano.

Meer weten over Dirk Manshande’s incassobureau in Hoorn? Ga naar www.rezeev.nl

HET EEUWFEEST VAN COLLECTIEF ACHTEROM

Wisten jullie dat er in de oude Jozefschool op Achterom 19 verschillende kunstenaars gevestigd zijn? Veel mensen weten dit niet, op 20 mei is er de unieke gelegenheid om een kijkje te nemen in het gebouw en de verschillende ateliers. Het gebouw bestaat namelijk 100 jaar!

Op deze dag wordt de locatie omgetoverd tot een kunstfestival en wij staan er met De Burrito Broers om de feestgangers te voorzien van onze Tex-Mex lekkernijen.

Met On the Box hebben wij de gelegenheid gehad om samen te werken met verschillende kunstenaars die gevestigd zijn in dit monumentale pand. Zo hebben o.a. Onno Roos, STHOM & Jaap Stiemer een prachtig kunstwerk gemaakt voor de pizzadozen van Slijs. De volgende kunstenaar die aan de beurt is is ook gevestigd in dit gebouw, namelijk; Jorg de Vos, bekend als striptekenaar van o.a. de strip STORM.

We raden iedereen aan om een bezoek te wagen aan Collectief Achterom op 20 mei op Achterom 19 vanaf 12:00. Tot dan!