Nieuwsbrief – Juni

Hey Slijsey people!

Zijn jullie al een beetje van het mooie weer aan het genieten? Wij in ieder geval wel! We staan weer volop ijs te scheppen en pizza’s te bakken in het Julianapark, wat een genot!

Uiteraard hebben wij niet stil gezeten afgelopen maand dus hier weer wat updates over onze App, de nieuwe pizza special, projecten die wij sponsoren en ons pizzameel.

Slijs Bezorgservice

Wij hebben ons gespecialiseerd in bezorging van pizza & ijs in Hoorn. Dit betekent dat wij extra ons best doen om uw maaltijd zo heet en zo snel mogelijk bij u te leveren. Ons bezorggebied is zo ingericht dat we binnen 10 minuten van deur tot deur kunnen leveren. Tevens maken wij gebruik van innovatieve pizzadozen waardoor de pizza extra heet aankomt.

 bestel.slijs.nl

Sitedish

Onze website draait op Sitedish, een heel handig platform waar we al onze bestellingen op binnenkrijgen. Soms gaat er echter wel eens iets mis als een storing of iets dergelijks. Afgelopen maand ervaarde sommige klanten een probleem met het invoeren van de postcode op mobiel. Gelukkig heeft een alerte klant ons hierop geattendeerd en heeft Sitedish het probleem snel verholpen!

Ervaart u ook een probleem? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via lekker@slijs.nl .

Apps

Het bestellen is nog gemakkelijker geworden met onze apps.
We hebben zowel een IOS & Android app voor Slijs als voor De Burrito Broers. Download ze hier:

Slijs: bestel.slijs.nl/app

De Burrito Broers: www.burritobroers.nl/app

Pizzameel

Slijs pizza’s bestaan uit deeg volgens eigen geheime receptuur. 

Dit recept is onveranderd gebleven sinds onze oprichting in 2019, echter door leveringsproblemen zijn wij nu overgestapt op een nieuw merk meel. 

Hopelijk is deze net zo lekker en knapperig als degene die we altijd gebruikte. We hebben het recept iets aangepast en wij vinden hem nu misschien nog wel lekkerder dan hoe hij was!

Mocht dit niet het geval zijn laat het ons weten op de mail: lekker@slijs.nl

Pizza special

Maandelijks verzinnen wij een nieuwe pizza, zo houden wij het leuk voor onszelf en valt er altijd iets nieuws te ontdekken bij Slijs. Wij gaan namelijk het experiment aan om de lekkerste smaken bij elkaar te brengen.

De special pizza’s zijn exclusief te bestellen op: bestel.slijs.nl

Hoorn Fiesta!

De Hoornse stadsfeesten komen er weer aan van 10 tot 12 juni 2022. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij de Hoorn Fiesta bedacht. Deze pizza is heerlijk in combinatie met een biertje en bevat verse pico de gallo van De Burrito Broers.

 

www.hoornsestadsfeesten.nl

Slijs Julianapark

Neem je picnic kleedje en zwemkleding mee en kom genieten bij Slijs in het Julianapark! In de zomer ligt er een fantastisch zwemplatform bij ons voor de deur waar je vanaf kunt springen.

Kijk op Google of wij zijn geopend. Bij bewolking, harde wind of regen zijn wij namelijk gesloten. 

WC gebouw geopend.

Het seizoen is rustig begonnen, we hebben al een paar hele mooie dagen gehad en volop pizza’s gebakken en ijs geschept. Het WC gebouwtje is nu ook weer geopend wanneer wij open zijn en wordt schoongemaakt en onderhouden door Vastenburg. Is er iets stuk of niet goed schoongemaakt? Meld het dan op Fixi !

Openingstijden

Onze openingstijden zijn te vinden op Google.
Iedere ochtend om 10:00 wordt dit ge-update.
Met veel wind, kou of regen zijn wij namelijk gesloten.

De Burrito Broers

Sinds oktober 2021 is De Burrito Broers onderdeel van Slijs geworden. Door deze samenvoeging kunnen wij efficiënter en sneller bezorgen.
De Tex-Mex keuken bestellen kan via:

 www.burritobroers.nl

ZWAMIBO CUP

Dit jaar werden benaderd met de vraag of wij het ZWAMIBO toernooi van 2022 wilde sponsoren. Dit toernooi vind plaats op zaterdag 2 juli bij voetbalclub De Zwaluwen.

Wij hebben sport hoog in het vaandel staan en sponsoren dus met regelmaat zulke initiatieven.

Vacature: Burrito Chef

Onze burrito chefs weten hoe ze een tortilla in een strakke burrito weten om te vormen. Smaken komen in een handomdraai samen wanneer ze koriander sprenkelen en salsa gieten. De training om een Burrito master te worden is een stuk eenvoudiger dan je denkt. Ben je geïnteresseerd om bij ons te werken? Neem dan contact met ons op!

  • Vanaf 17 jaar.
  • Minimaal 2 dagen per week.
  • 20% Personeelskorting voor jou & je familie.
  • Gratis drankje & maaltijd onder werktijd.
  • Gratis ijsjes bij Slijs in het Julianapark.

We hopen je te verwelkomen bij ons team! Have a Slijs day amigo’s!

Jarritos Tamarind

We hebben een nieuwe smaak van de lekkerste Mexicaanse softdrink Jarritos op het menu, namelijk; Tamarind! De Tamarinde heeft een unieke smaak, oorspronkelijk komt de boom uit Oost Afrika. Van de pulp van de vruchten wordt siroop gemaakt.

On the Box

Adverteren op een unieke manier, namelijk op pizzadozen. Het kan sinds 2019 bij Slijs in Hoorn. Bij On the Box gaat het verder dan alleen adverteren op pizzadozen. Adverteerders krijgen ook een maand lang hun eigen pizza op het menu van Slijs. Dit zorgt voor heel veel meer extra exposure.

www.onthebox.nl

Kunst: Jaap Stiemer

Iedere editie van de Slijs pizzadoos nodigen wij een kunstenaar uit Hoorn uit om iets moois te maken voor op de pizzadoos. Deze keer is de eer aan Jaap Stiemer!

Jaap Stiemer is op veel creatieve fronten actief. Schilderen en tekenen doet hij in zijn atelier in Hoorn. In het werk staan mensen centraal die je zou willen ontmoeten, in decors die je zou willen verkennen. Soms zijn de mensen ineens verdwenen en rest alleen nog het decor. Landschappen waarin kleur, diepte, balans en verrassing uitnodigen tot dolend kijken. Stiemer exposeert overal in Nederland en hij exposeerde driemaal in Berlijn. Zijn werk hangt onder meer in Duitsland, Oostenrijk, Italië en Amerika.

Het kunstwerk in kwestie is echt prachtig geworden, bestel dus snel een pizza om erachter te komen hoe het kunstwerk eruit ziet. Bekijk meer werk van kunstenaar Jaap Stiemer op zijn website:

www.jaapstiemer.nl

NGage Recruitment

Afgelopen maand heeft de NGage Recruiti van NGage Recruitment op ons menu gestaan. NGage Recruitment is een recruitment bureau die gevestigd is in Hoorn.

Deze pizza bestaande uit; Pestosaus, mozzarella, kip, rode ui, rucola & buffel mozzarella is goed in de smaak gevallen! De pizza komt verderop in de zomer terug op het menu zodat u hem kunt bestellen.