Nieuwsbrief – Juni/Juli

Hey Slijsey amigo’s!

We hebben heerlijk kunnen genieten van het mooie weer in het Julianapark in juni. De sfeer is ongekend goed dit jaar bij het Schelpenstrandje. Met de komst van het stadsstrand in Hoorn merken we namelijk dat we minder last hebben van scooters en hangjongeren.

Ook zijn er weer veel projecten met kunstenaars, waaronder de metamorfose van onze kiosk in het Julianapark. Maar ook gaan we een eerste expositie organiseren met kunstenaar Boxie.

En als klap op de vuurpijl kondigen we aan dat niemand minder dan striptekenaar Jorg de Vos de nieuwe pizzadoos gaat vormgeven, u kunt hier tevens weer op adverteren!

Slijs Bezorgservice

Wij hebben ons gespecialiseerd in bezorging van pizza & ijs in Hoorn. Dit betekent dat wij extra ons best doen om uw maaltijd zo heet en zo snel mogelijk bij u te leveren. Ons bezorggebied is zo ingericht dat we binnen 10 minuten een pizza kunnen bezorgen vanaf het moment dat deze uit de oven komt. Tevens maken wij gebruik van innovatieve pizzadozen waardoor de pizza extra heet aankomt.

 bestel.slijs.nl

Expositie kunstenaar Boxie

We gaan weer iets nieuws organiseren! Door onze persoonlijke interesse in kunst is het helemaal in Slijs verweven geraakt. We hebben onze opslag unit helemaal leeggehaald en de muren wit geverfd zodat we onze eerste expositie kunnen organiseren.

Op vrijdag 1 september vindt de opening plaats van de expositie van Boxie. Deze vindt plaats van 17:00 tot 22:00 bij Slijs op Protonweg 14C in Hoorn. Slijs verzorgt tijdens de opening tussen 17:00 en 18:00 gratis pizza slices en ijsjes met onze bijzondere smaken.

Boxie zal hier zijn nieuwste kunstwerken tentoonstellen. Werken die nog niet eerder zijn vertoond en waar hij in alle stilte aan heeft gewerkt. Deze werken zijn uiteraard te koop. Tijdens de opening vertelt Boxie alles over zijn wens en liggen er pakketten klaar waarmee hij die wens verspreidt. Breng ook je witte T-shirt mee, want Boxie gaat zijn iconische poppetje erop drukken (zolang de voorraad strekt)

Bij ons kun je gemakkelijk gratis parkeren voor de deur. Boxie parkeert daar ook zijn Mercedes Benz, waar je, zoals velen van jullie al weten, lekker op mag tekenen. 

Op zaterdag en zondag is de expositie van 13:00 tot 18:00 geopend. Op zondag 3 september wordt de expositie spectaculair beëindigd met een veiling van Boxie’s meest bijzondere kunstwerk. De veiling belooft een spannende afsluiting te worden van een weekend vol kunst en creativiteit bij Slijs op Protonweg 14C in Hoorn.

Herbruikbare pizzadozen

Gebruik jij de herbruikbare pizzadozen al? We willen deze graag terug hebben om de roulatie erin te houden. We kunnen ze komen halen tijdens het bezorgen of u kunt ze altijd even terugbrengen op Protonweg 14C of D. Heeft u nog ideeen of tips voor meer duurzaamheid mail deze dan naar: lekker@slijs.nl 

Wisseling van de wacht

Onze top pizzachef Jamie Wijland gaat naar Amerika! Op vrijdag en zondag bakte hij altijd de meest overheerlijke pizza’s voor jullie. Ook stopt Stijn Bakker als bezorger. Als medewerkers van het eerste uur (2019) willen wij hun onwijs bedanken voor hun positieve energie en harde werk bij Slijs!

Joris Engel heeft de pizzaschep nu opgepakt en maakt de meest overheerlijke pizza’s. Zijn favoriete pizza is de calzone. Voor de kleine trek heeft hij de “Vulcano” bedacht. Deze mini calzone bevat tomatensaus, mozzarella, pepperoni & rozemarijn. Vanaf nu te bestellen op bestel.slijs.nl.

Slijs Julianapark

Neem je picnic kleedje en zwemkleding mee en kom genieten bij Slijs in het Julianapark! In de zomer ligt er een fantastisch zwemplatform bij ons voor de deur waar je vanaf kunt springen.

Kijk op Google of wij zijn geopend. Bij bewolking, harde wind of regen zijn wij namelijk gesloten. 

Kunst in het Julianapark

Onze containers in het Julianapark hebben een dikke vette make over gehad door een groepje getalenteerde kunstenaars uit Hoorn. We hebben hier zelfs de voorpagina mee gehaald bij het NHD! Het hele verslag lees je hieronder:

Stadsstrand Hoorn

Het stadsstrand in Hoorn is eindelijk geopend! Wij krijgen vaak de vraag of wij daar niet willen staan. En terecht want ik snap dat iedereen onze lekkere producten ook daar wilt verkrijgen:) Echter zijn wij verliefd geraakt op ons plekje in het Julianapark en willen wij onze focus houden om dit de leukste plek van Hoorn te maken. 

We zijn echter enorm blij met de komst van het stadsstrand want daardoor kunnen wij ons meer onderscheiden. Wij merken dat veel hangjongeren nu niet meer bij ons ‘hangen’ en dus waarschijnlijk naar het stadsstrand zijn vertrokken.

Ook staat er veel wind bij het stadsstrand. Het schelpenstrandje heeft veel bomen en groen, waardoor je dus lekker de schaduw kunt opzoeken en ook in het gras kunt liggen.

Wij hopen nog altijd dat de gemeente ons groen licht gaat geven om een gebouwtje neer te kunnen zetten waardoor we ook in de winter en met wat minder weer open kunnen gaan. Want het uitzicht bij ons is met minder weer ook spectaculair.

 

De Burrito Broers

In 2020 verschenen er 2 amigo’s in Hoorn die niet snapte dat menig Hollander burrito’s uit een Knorr pakketje bereidde. Ein-de-lijk weer eens wat anders dan friet of döner was de reactie van mensen toen De Burrito Broers de deuren openden in Hoorn!

De verse smaken van salsa’s, limoen, koriander en bonen brengen je naar het noorden van Mexico, de ruige landschappen met cactussen en gringo’s. Met De Burrito Broers is een nieuwe ervaring dichter bij dan je denkt. Caramba deliciosa!

 www.burritobroers.nl

Pulled Paddo

Als je in Mexico komt is het moeilijk om een vegetarische burrito te vinden. Het is een echte vlees keuken. Wij willen echter wel meer vegetarische opties op het menu hebben. We zijn dus op zoek gegaan naar producten die zo weinig mogelijk bewerkt hoeven te worden maar die een lekkere textuur hebben die in de buurt van vlees komt. De oesterzwam leent zich hier uitermate goed voor! We kruiden deze met onze heerlijk eigen kruidenmix.

Ingredienten: Tortillawrap, rijst, cheddar kaasmix, oesterzwam, bonen, avocado, tomaat, rode ui & sriracha.

Oops! Verkeerde salsa

Het kan zijn dat uw burrito onlangs iets  anders heeft gesmaakt. Dit kwam doordat we een andere salsa hadden gebruikt in de kip, gehakt en vega burrito. Deze salsa gebruiken we normaliter alleen in de pulled chicken burrito. Nu gebruiken we de normale salsa weer!

Ter overname: De Burrito Broers

Wij zijn tot de realisatie gekomen dat wij 20 man personeel teveel vinden. We hebben hierdoor minder focus op Slijs. Daarom hebben wij besloten dat het beter zou zijn als De Burrito Broers een nieuwe eigenaar krijgt. Het heeft geen haast want het team draait gewoon door maar mocht je geïnteresseerd zijn in dit succesvolle concept dan zou je in principe meteen kunnen beginnen!

Meer info? Mail naar: lekker@slijs.nl 

Gratis Churros!

Hetis vakantie dus wij geven deze hele week gratis churros weg met de volgende actiecode: VACACIONES23!

Te gebruiken via onze app: www.burritobroers.nl/app

On the Box

Adverteren op een unieke manier, namelijk op pizzadozen. Het kan sinds 2019 bij Slijs in Hoorn. Bij On the Box gaat het verder dan alleen adverteren op pizzadozen. Adverteerders krijgen ook een maand lang hun eigen pizza op het menu van Slijs. Dit zorgt voor heel veel meer extra exposure.

www.onthebox.nl

123 Koeltechniek – Diavola

Het wordt wel heel erg heet met deze pizza van 123 koeltechniek! De Habanero salsa laat je vuur spugen. Hulp nodig bij verkoeling? Ga dan naar www.123koeltechniek.nl want zij zijn de specialist voor klimaat op maat.

Ingrediënten: Tomatensaus, mozzarella, pepperoni, paprika, rode ui & habanero hotsauce.

Adverteer ook op onze pizzadoos! 

Bij Slijs gaan we een nieuwe pizzadoos ontwerpen waar je op kunt adverteren. Deze keer slaan we de handen ineen met de wereldwijd bekende striptekenaar, Jorg de Vos, beroemd vanwege zijn werken zoals STORM en Métal Hurlant. 

Wat dit project zo bijzonder maakt, is dat de advertenties volledig worden geïntegreerd in het kunstwerk, waardoor elke pizzadoos een uniek en persoonlijk kunstwerk wordt voor jouw bedrijf. 

Met een oplage van 3500 pizzadozen, bieden we jouw bedrijf de kans om indruk te maken op een breed publiek. Adverteerders die kiezen voor de bovenzijde van de pizzadoos ontvangen automatisch niet alleen hun eigen kunstwerk, maar ook een maand lang hun eigen speciale pizza op ons menu.

De pizzadozen worden in gebruik genomen omstreeks December 2023. De dozen gaan ongeveer 6 maanden mee, we leveren namelijk 1 speciale doos bij iedere bestelling. Hierdoor valt deze meer op en wordt ook als speciaal beschouwd. 

Meer info? Mail naar: lekker@slijs.nl