Nieuwsbrief – Juli

Hey Slijsey people!

Wat was het weer een mooie maand, de eerste drukke dag van het jaar met 28 graden was weer even genieten! In deze nieuwsbrief gaan wij het hebben over onze pizzadozen, nieuwe recepten, IRONMAN, Grondslag festival & illustraties.

Slijs Bezorgservice

Wij hebben ons gespecialiseerd in bezorging van pizza & ijs in Hoorn. Dit betekent dat wij extra ons best doen om uw maaltijd zo heet en zo snel mogelijk bij u te leveren. Ons bezorggebied is zo ingericht dat we binnen 10 minuten van deur tot deur kunnen leveren. Tevens maken wij gebruik van innovatieve pizzadozen waardoor de pizza extra heet aankomt.

 bestel.slijs.nl

Herbruikbare pizzadozen

Op 19 maart 2022 zijn wij van start gegaan met het gebruik van herbruikbare pizzadozen. Men kon zich toen online aanmelden om mee te doen aan de pilot. De pilot is goed verlopen en nu kan men de pizzadozen aanvinken op de website.

Het werkt als volgt; U kiest een pizza en klikt in het vervolgmenu ‘herbruikbare pizzadoos’, zodoende weet het team dat ze uw pizza in de recyclebare pizzadoos moeten doen. Bij uw eerstvolgende bestelling krijgt u uw pizza in een nieuw exemplaar en nemen wij de andere weer mee terug. Zo besparen we een hoop afval!

De herbruibare pizzadoos is eigenlijk alleen interessant voor klanten die wekelijks of twee wekelijks bestellen gezien de roulatie van de pizzadozen. We willen er uiteraard genoeg op voorraad hebben. Dit is moeilijker te realiseren als de bestel frequentie laag is.

Smoothies

Het is weer heerlijk weer voor smoothies! We hebben 3 smaken die allemaal even lekker zijn, probeer ze dus allemaal een keertje. De smoothies worden geserveerd in PLA bekers die biologisch afbreekbaar zijn en de rietjes van Strawz zijn gemaakt van riet, natuurlijker kan bijna niet!

Heb je zelf een idee voor een 4e smoothie? Laat het ons weten via: lekker@slijs.nl .

 

Pizza special

Maandelijks verzinnen wij een nieuwe pizza, zo houden wij het leuk voor onszelf en valt er altijd iets nieuws te ontdekken bij Slijs. Wij gaan namelijk het experiment aan om de lekkerste smaken bij elkaar te brengen.

De special pizza’s zijn exclusief te bestellen op: bestel.slijs.nl

Hot & Slijsey

Ditmaal heeft een tevreden klant de pizza van de maand bedacht! Met onze customize functie is hij tot een heerlijke spicy pizza gekomen. De hele maand juli is deze pizza op ons menu te vinden.

Ingredienten: Tomatensaus, mozzarella, kip, champignons, paprika, rode ui, jalapeños & sriracha dressing.

Grondslag festival

Dit weekend vind Grondslag festival plaats op 9 juli in het Julianapark. Met o.a. Bob uit Zuid, Leznik en Kopvoeter en vele andere artiesten is het een editie om naar uit te kijken! Bekijk de hele line up op de website van Grondslag, tevens zijn hier de tickets te bestellen.

www.grondslagfestival.nl

Slijs Julianapark

Neem je picnic kleedje en zwemkleding mee en kom genieten bij Slijs in het Julianapark! In de zomer ligt er een fantastisch zwemplatform bij ons voor de deur waar je vanaf kunt springen.

Kijk op Google of wij zijn geopend. Bij bewolking, harde wind of regen zijn wij namelijk gesloten. 

IRONMAN West-Friesland.

In het weekend van 24 t/m 26 juni heeft het IRONMAN event plaatsgevonden in o.a. het Julianapark. Het weekend begon met de IRONKIDS op vrijdag. Het was leuk om buitenlandse gasten te serveren bij Slijs Julianapark.

Helaas waren wij op de zaterdag en zondag slecht te bereiken, we hopen dat de route in de volgende jaren anders kan lopen. Gelukkig was het niet zo heel warm op die dagen anders was het onmogelijk geweest om lekker te kunnen recreëren bij het Schelpenstrandje.

Van de organisatie mochten we een advertentie plaatsen in de nieuwsbrief:

Limoncello ijs

Onze nieuwste special is Limoncello ijs op room basis. Deze smaak is heerlijk verfrissend en het ideale dessert na een heerlijke ambachtelijk bereide pizza van Slijs. Waan je even in Italie in de polder.

We hebben maar een beperkt aantal bakken van deze special dus wees er snel bij! * Alleen te verkrijgen in het Julianapark

De Burrito Broers

Sinds oktober 2021 is De Burrito Broers onderdeel van Slijs geworden. Door deze samenvoeging kunnen wij efficiënter en sneller bezorgen.
De Tex-Mex keuken bestellen kan via:

 www.burritobroers.nl

Vacature: Burrito Chef

Onze burrito chefs weten hoe ze een tortilla in een strakke burrito weten om te vormen. Smaken komen in een handomdraai samen wanneer ze koriander sprenkelen en salsa gieten. De training om een Burrito master te worden is een stuk eenvoudiger dan je denkt. Ben je geïnteresseerd om bij ons te werken? Neem dan contact met ons op!

  • Vanaf 17 jaar.
  • Minimaal 2 dagen per week.
  • 20% Personeelskorting voor jou & je familie.
  • Gratis drankje & maaltijd onder werktijd.
  • Gratis ijsjes bij Slijs in het Julianapark.

We hopen je te verwelkomen bij ons team! Have a Slijs day amigo’s!

Illustraties

Wellicht heb je de prachtige illustraties van Design Studio Jules al gezien op de website? De Amigo deal en Burrito Fiesta hebben middels de illustraties veel meer beleving gekregen. De Burrito’s spatten nu ook letterlijk van het scherm!

Volg Design Studio Jules nu op Instagram om op de hoogte te blijven van haar projecten.

Nieuw: Jackfruit Burrito & Nacho’s

We waren al een tijdje aan het experimenteren met een marinade voor de jackfruit en eindelijk zijn we tevreden over het resultaat! Jackfruit is een heerlijke vleesvervanger, het heeft de structuur van draadjesvlees.

Tijdens mijn reis in Indonesië ben ik de reusachtige vruchten vaak tegen gekomen, ik verwarde de fruitsoort altijd met de Durian (a.k.a. de meest stinkende fruitsoort ter wereld). Echter is de Jackfruit een stuk frisser qua smaak en dus een uitstekende vleesvervanger. We zijn heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

* Vanaf 5 juli staan ze op het menu. 

On the Box

Adverteren op een unieke manier, namelijk op pizzadozen. Het kan sinds 2019 bij Slijs in Hoorn. Bij On the Box gaat het verder dan alleen adverteren op pizzadozen. Adverteerders krijgen ook een maand lang hun eigen pizza op het menu van Slijs. Dit zorgt voor heel veel meer extra exposure.

www.onthebox.nl

Lokaal adverteren in Hoorn

Zet uw bedrijf in de spotlight met een pizzadoos advertentie bij Slijs in Hoorn! De pizzadozen worden eens per halfjaar besteld. Bij iedere bestelling wordt 1 reclame pizzabox meegegeven, de overige dozen zijn blanco. Hierdoor vallen de reclame pizzadozen extra op en gaan ze zo’n 6 maanden mee.

De deadlines zijn eind juli en eind december. Bij interesse kunt u mailen naar: lekker@slijs.nl

Innovatieve pizzadoos

Naast onze herbruikbare pizzadozen hebben wij ook’normale’ pizzadozen. Echter onze pizzadozen zijn van de hoogste kwaliteit, zowel in hoge kwaliteit drukwerk (300 DPI voor de kenners onder ons) als in het ontwerp.

De pizzadoos bevat aan de boven binnenzijde namelijk kleine inkepingen, deze inkepingen houden de warme dampen en dus het vocht vast wat van de pizza komt. Hierdoor behoudt de pizza zijn  krokante bodem. Aan de onderzijde zitten kleine gleuven waardoor ook de dampen vanaf de onderkant kunnen ontsnappen. 

De pizzadozen zijn echter de duurste op de markt, daarom bieden wij advertentieruimte aan op de pizzadozen. Bent u geïnteresseerd om lokaal te adverteren bij onze pizzeria in Hoorn? Neem dan contact op met lekker@slijs.nl .

Vitelli Tonnato

Deze pizza is in samenwerking bedacht met Vitelli Coffee. Vitelli is de specialist op het gebied van koffiemachine onderhoud & reparatie. Daarnaast verkopen ze ook heerlijke gebrande koffie. De pizza bevat dan ook koffie van hun eigen gebrande koffie waardoor het een extra persoonlijk tintje krijgt. Bestel de Vitelli Tonnato online bij Slijs: bestel.slijs.nl .

*Deze pizza staat maar 2 weken op het menu.

Van ‘t Riet Biet

We liepen al een tijdje rond met het idee om een pizza te ontwikkelen met rode biet. Voor Van ‘t Riet De-Makelaar zagen we onze kans schoon en is de bietenpizza een feit. De pizza bevat de volgende ingredienten: Knoflookolie, mozzarella, rode biet, gorgonzola, walnoten & balsamico.