Nieuwsbrief – Augustus

Hey Slijsey people!

Eindelijk is de zomervakantie begonnen, sommige van jullie zullen nu lekker in het buitenland vertoefen maar gelukkig is het weer in Nederland ook top dit jaar! Bij Slijs Julianapark hebben we een record gedraaid op de warmste dag van dit jaar tot nu toe;

Meer dan 200 pizza’s en 1000 ijsjes zijn er doorheen gegaan!

Slijs Bezorgservice

Wij hebben ons gespecialiseerd in bezorging van pizza & ijs in Hoorn. Dit betekent dat wij extra ons best doen om uw maaltijd zo heet en zo snel mogelijk bij u te leveren. Ons bezorggebied is zo ingericht dat we binnen 10 minuten van deur tot deur kunnen leveren. Tevens maken wij gebruik van innovatieve pizzadozen waardoor de pizza extra heet aankomt.

 bestel.slijs.nl

Vacature: Pizzachef

Pizzachef is een vak apart, het is ontzettend leuk om te leren. Van het perfecte deeg maken tot het openen van het deeg met ‘de perfecte rand”. Bij Slijs maken we geen fabriekspizza’s maar doen we alles met de hand en met liefde voor het vak.

Als pizzachef zou je in feite overal ter wereld aan de bak kunnen. Zelf heb ik (Sydney) het vak geleerd bij Vapiano Amsterdam. Toen ik in 2018 in Nieuw Zeeland aan het reizen was heb ik 3 maanden bij pizzeria Hot Rock in Nelson gewerkt. Ik hoefde alleen maar een filmpje te laten zien dat ik een pizzadeegje in de lucht gooide en ik had de baan! Doordat ik onderstaande foto op Instagram plaatste werd ik gebeld door Joost of ik samen met hem een onderneming wilde starten.

Life moves in weird ways! Start jouw leven vandaag nog en solliciteer bij Slijs door je CV en motivatie te sturen naar: lekker@slijs.nl

 

Smoothies

Vorige maand hadden wij een oproepje geplaatst voor een 4e smoothie op ons menu. Onze burrito chef heeft hem uiteindelijk bedacht; Avocado, spinazie, brocolli & limoen smoothie. Een echte weerstand booster en heerlijk fris!

Pizza special

Maandelijks verzinnen wij een nieuwe pizza, zo houden wij het leuk voor onszelf en valt er altijd iets nieuws te ontdekken bij Slijs. Wij gaan namelijk het experiment aan om de lekkerste smaken bij elkaar te brengen.

De special pizza’s zijn exclusief te bestellen op: bestel.slijs.nl

Easy Briezy

Ditmaal heeft Esmee Veenstra aka “De Snackiefluencer” de pizza van de maand bedacht! De Easy Briezy is een heerlijke pizza voor de zomerse avonden.

Ingredienten: Tomatensaus, mozzarella, brie, honing, rucola & walnoten.

Slijs Julianapark

Neem je picnic kleedje en zwemkleding mee en kom genieten bij Slijs in het Julianapark! In de zomer ligt er een fantastisch zwemplatform bij ons voor de deur waar je vanaf kunt springen.

Kijk op Google of wij zijn geopend. Bij bewolking, harde wind of regen zijn wij namelijk gesloten. 

Have a Slijs day! – Filmpje

Afgelopen zondag heeft filmmaker Cas Knol de sfeer in het Julianapark vastgelegd met zijn handcam. Zie hier het prachtige resultaat met lieve mensen! De muziek is speciaal voor ons gemaakt door Robbert Reus a.k.a STW bekend van onder meer the band The Q4.

Melding, melding, melding!

Zodra wij onze deuren sluiten in het Julianapark word het park “overgenomen” door vandalisten. Dit gebeurt vooral s’nachts dus overdag is de sfeer altijd wel goed. Afgelopen maand is het herentoilet in de brand gestoken en moest onze picnic tafel er ook aan geloven. We vinden het een beetje zonde om momenteel te investeren in een nieuwe tafel gezien de kans zeer aanwezig is dat deze opnieuw wordt vernield.

Het is heel jammer dat dit de huidige stand van zaken is. Wij pleiten dan ook voor een camera in het Julianapark die vooral in de nacht actief is om dit soort vandalisme tegen te gaan. In recreatiegebied t’Twiske was er ook in het verleden een WC gebouwtje in de brand gestoken, sinds er cameratoezicht is is er bijna geen vandalisme meer in het gebied.

Het probleem is echter dat er te weinig meldingen binnenkomen van incidenten in het Julianapark, we roepen daarom bij deze iedereen op om meldingen te maken bij de gemeente of de politie zodat de problemen op de radar komen. Dit kan via www.hoorn.nl/melding of www.politie.nl 

De afgelopen jaren heeft de gemeente al veel inspanningen geleverd om het Julianapark leefbaarder te maken. Ten eerste door het sociale toezicht van onze onderneming, door betonblokken te plaatsen waardoor scooters minder goed in het Julianapark kunnen komen en door verlichting te plaatsen bij de toegangsweg en het fietsenparkeerterein. Ik wil daarom even persoonlijk een schouderklopje geven aan de inspanningen die tot dusver al zijn verricht!

Zwemplatform

Het zwemplatform is middels de crowdfunding van Jan Kollen op Voor Een Mooie Stad gerealisseerd in de baai van het Julianapark in 2019. Er werd vorig jaar wat voorzichtig mee omgesprongen waardoor het platform al snel weer bij Leerwerkbedrijf Oostereiland lag ter reparatie. Met donaties van verschillende instanties waaronder een bijdrage van ons ligt het platform weer in volle glorie te shinen in de baai.

Spreek mensen erop aan als ze er onvoorzichtig mee omgaan want er wordt veel lol aan beleefd en dat willen we nog vele jaren volhouden. Hierbij een impressie van de installatie van het zwemplatform met hulp van Watertaxi Hoorn, wat een prachtige droneshots trouwens!

De Burrito Broers

Sinds oktober 2021 is De Burrito Broers onderdeel van Slijs geworden. Door deze samenvoeging kunnen wij efficiënter en sneller bezorgen.
De Tex-Mex keuken bestellen kan via:

 www.burritobroers.nl

Avocado/limoen ijs

We hebben éénmalig een avocado-limoenijs ontwikkeld in samenwerking met De IJskoninginnen in Enkhuizen. Het is echter een zeer dure smaak om te maken dus vandaar dat we maar een beperkte oplage doen. Het bittertje van de avocado en freshness van de limoen zorgen voor een verrassende smakencombinatie. Exclusief te bestellen via:  www.burritobroers.nl .

Advertentie Kermiskrant

Onze advertentie is te spotten in de Kermiskrant. Er staat ook een bijzondere kortingscode in dus zorg dat je die krant bemachtigd! De kortingscode heeft betrekking op mijn favoriete filmpje over de kermis, het betreft een fragment uit Man Bijt Hond: https://youtu.be/PQzOrjpXyNs 

On the Box

Adverteren op een unieke manier, namelijk op pizzadozen. Het kan sinds 2019 bij Slijs in Hoorn. Bij On the Box gaat het verder dan alleen adverteren op pizzadozen. Adverteerders krijgen ook een maand lang hun eigen pizza op het menu van Slijs. Dit zorgt voor heel veel meer extra exposure.

www.onthebox.nl

Proosten’s Margherita Deluxe

De favoriete pizza van Proosten Hoorn is de Margherita, maar dan wel een Margherita met extra basilicum blaadjes, buffelmozzarella, oregano & knoflookolie. Dit is de meest pure en echte pizza die eigenlijk nog op onze menukaart ontbreekt. Haal Italië in huis met deze special!

Zoek je nog een locatie voor een bedrijfsfeestje, verjaardag, bruiloft of vrijgezellenfeest? Kijk dan op  www.proosten.net 

Lokaal adverteren in Hoorn

Zet uw bedrijf in de spotlight met een pizzadoos advertentie bij Slijs in Hoorn! De pizzadozen worden eens per halfjaar besteld. Bij iedere bestelling wordt 1 reclame pizzabox meegegeven, de overige dozen zijn blanco. Hierdoor vallen de reclame pizzadozen extra op en gaan ze zo’n 6 maanden mee. Er worden 3500 stuks geproduceerd.

De deadlines zijn 3 augustus 2022 en eind december. Bij interesse kunt u mailen naar: lekker@slijs.nl

Update: 1 plek over op de voorzijde, nu voor €200! (ipv €250)